TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Populær myldremiddag

Myldremiddag1

Hele 38 (!) kom for å spise middag i Metodistkirken da årets første Myldredag ble arrangert 11. januar. Blant de glade middagsgjestene var det folk i alderen 3 til 87 år! Til kaffen ble det servert bløtkake og kringle som hyllest til vår populære menighetsrådgiver Jon Løvland som nettopp har fylt 50 år!

Myldredagen, som stort sett arrangeres annenhver mandag,  er i ferd med å bli en skikkelig menighetsfamilieaktivitet. Konfirmantene starter allerede klokken 15.00.  Klokken 16.30 er alle som vil, hjertelig velkommen til felles «myldremiddag». For den meget rimelige sum av 20 kroner får du servert middag og etterfølgende kaffe/te. Populært, også for menighetens studenter! Middagslagingen går på rundgang i en (foreløpig) liten gruppe pensjonister. Hittil er det Edith (Nørsett) og Ole-Einar (Andersen) som har stått for kokkeleringen – med uttalt tilfredse middagsgjester!

Etter middagen fortsetter myldredagen med diverse aktiviteter. Foreløpig er korøvelser (familiekor og lovsangsgruppe), men etter hvert og etter ønske, vil tilbudet bli utvidet.Den som ikke har en spesiell aktivitet å gå til, kan gjerne drøye kaffekoppen og prate med kjentfolk. Underavdelinger kan ogspå med fordel legge styremøter etc til myldredagen og innlede det hele med middagen. Mandag 11. januar var det både planleggingsmøte for speidertroppen vår og menighetsrådsmøte.

Vi anbefaler Myldredagen som en flott måte å samles på,  og til hyggelig middagsfellesskap. Har du ikke vært innom før, så kom på neste Mylkdre(mid)dag 25. januar!

Myldremiddag2

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11/01/2016 av med stikkord , , , .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: