Karnevalsglede og samba i kirken

Det krydde av prinsesser, harpeuser, løver, supermenn (og kvinner), tiger, dinosaur, giraff. fotballspiller, klovner og mere til i kirken søndag 24. januar! Karnevalgudstjenesten ble en fargerik og flott opplevelse for 51 små og store.

Mange hadde fulgt oppfordringen og kledd seg ut. Kirken var pyntet med massevis av ballonger. Familiekoret gledet med flere flotte og friske sanger. Menigheten sang med på mange av sangene, men da vi skulle lære «Barnesamba» ble det klart at vi rent rytmisk fortsatt har noe å gå på før sambatrinnene sitter som de skal.

Alle dåpsbarn under konfirmasjonsalder som var tilstede, fikk hver sin kirkebok/bibel/aktivitetsbok. Sylvi (Larsen Strømme) hadde med seg «barnestund-kofferten» og det ble fort fullt av unger rundt henne. Opp av kofferten hentet hun opp kostyme til seg selv og Jon ()Løvland), og dessuten fikk hele menigheten hver sin maske utdelt av barna. Det var tema i Jons preken, hvor konklusjonen var at vi kunne ta maskene av; vi trenger ikke ta på oss maske og gjøre oss til andre enn de vi er for Gud. Gud er uansett bak masken og han vilse oss som vi er!

Etter gudstjenesten var det meget god kirkekaffe og kaker i Wesleysalen. Det er allerede grunn til å glede seg til neste års karnevalgudstjeneste, for dette må bli en tradisjon!