TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Vi myldrer og trives

Uten mat og drikke duger metodister heller ikke. Med myldremiddag er ikke det noe problem! På årets andre myldre(mid)dag var vi nok en gang over 30. Neste gang må DU også komme!

Unge og eldre, skoleelever, studenter, konfirmanter, yrkesaktive og pensjonister samlet seg omkring Ediths gryter. Ertesuppe og kylling/pasta-salat og en gryterettrest fra søndagens studentmiddag gikk ned på høykant. Kaffe, te saft og kakerester fra søndagens kirkekaffe rundet av et måltid med veldig god summing rundt bordene! Deretter var det myldring med korvirksomhet og speidermøte!

Myldre(mid)dagen har på kort tid etablert seg som et veldig hyggelig, flott og viktig fellesskapstiltak. Vi oppfordrer alle trondheimsmetodister til å benytte seg av denne muligheten til et rimelig og godt middagsmåltid, sosialt fellesskap på tvers av generasjonene – og mulighet til å delta i ulike aktiviteter etterpå. I første omgang er myldretilbudet etter maten mest rettet mot sang/musikk-aktiviteter og speider, men her er det egentlig opp til enhver å foreslå en aktivitet! Men det er helt OK å «bare» komme til middag også! Vi ses!

 

 

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 25/01/2016 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: