Vi myldrer og trives

Uten mat og drikke duger metodister heller ikke. Med myldremiddag er ikke det noe problem! På årets andre myldre(mid)dag var vi nok en gang over 30. Neste gang må DU også komme!

Unge og eldre, skoleelever, studenter, konfirmanter, yrkesaktive og pensjonister samlet seg omkring Ediths gryter. Ertesuppe og kylling/pasta-salat og en gryterettrest fra søndagens studentmiddag gikk ned på høykant. Kaffe, te saft og kakerester fra søndagens kirkekaffe rundet av et måltid med veldig god summing rundt bordene! Deretter var det myldring med korvirksomhet og speidermøte!

Myldre(mid)dagen har på kort tid etablert seg som et veldig hyggelig, flott og viktig fellesskapstiltak. Vi oppfordrer alle trondheimsmetodister til å benytte seg av denne muligheten til et rimelig og godt middagsmåltid, sosialt fellesskap på tvers av generasjonene – og mulighet til å delta i ulike aktiviteter etterpå. I første omgang er myldretilbudet etter maten mest rettet mot sang/musikk-aktiviteter og speider, men her er det egentlig opp til enhver å foreslå en aktivitet! Men det er helt OK å «bare» komme til middag også! Vi ses!