Så turet vi igjen

Skikkelig påskestemning på søndagens menighetstur! 15-16 deltakere + en hund fikk noen flotte timer ute i strålende sol og 3-4 varmegrader. En turgruppe gikk rundt Theisendammen; en annen gjeng gikk rett i akebakken ved Blyberget hvor alle samlet seg til slutt. Der var det mye folk og stor aktivitet. Metodistene var ikke de som fikk minst fart på kjelker og akebrett!

Etter akingen gikk turen hjem til Sylvi og Arvid Strømme hvor det ventet sjokoladekake, kanelbollekringle, kaffe/te og saft. Gjett om det smakte! Ved kaffen fikk vi også kjempehyggelig besøk av tidligere periodetrondheimsmetodist; Ingunn Bjorå ( og sønnen Torjus ) som var på Trondheimstur denne helga.

Neste menighets-søndagstur går 3. april. Da håper vi å kunne bli enda flere. Søndagsturene gir både trim og fellesskap! Bli med du også!