Perfekt arena for engasjement

Er du engasjert, involvert, interessert i hva som skjer i Metodistkirken i Trondheim, eller «bare» nysgjerrig? Uansett er du velkommen til menighetens Årsmøte torsdag 31. mars kl. 19.30. Årsmøtet er den perfekte arena for å bli informert og for å påvirke.

trhumc-årsmøte-1
Copyright Karl A. Zorowski

Gjennom rapporter og kommentarer får du et godt inntrykk av menighetens aktivitet i 2015 og planer for 2016 og fremtiden. Du får være med å velge medlemmer til menighetsråd og andre tillitsverv. Årsmøtet, eller Menighetskonferansen som er det «offisielle» navnet,  er en god anledning til å ta opp saker som du er interessert i. Det er også stedet for å stille både konstruktive og kritiske spørsmål til tilsynsmannen og menighetens ledelse. Bare medlemmer har stemmerett, men alle er velkommen og kan be om ordet.

Tilsynsmann Steinar Hjerpseth leder årsmøtet som begynner klokken 19.30. Det blir også servert kaffe og kaker.

Du kan laste ned rapportene til årsmøtet her: RAPPORTER TIL ÅRSMØTET 2016   Dersom du får problemer med å lese eller laste ned dokumentene, send en mail til kristine.hummel@trondheim.metodiskirken.no, så får du dokumentene tilsendt.

( Likte du «Church Mice»-tegningen, så kan du sikre deg noen humrestunder ved å sjekke denne ekumeniske, kirkelige kommentartegneserien av metodistpresten Karl A. Zorowski. «Pastor Z», som han gjerne kalles, er pastor på heltid i St. Peter’s United Methodist Church i Morehead City, North Carolina. Med en dose sannhet kombinert med en splash humor, tar hans «kirkemus» stadig for seg ulike kirkelige spørsmål. Du finner dem her: Church Mice ) Her er en til, når vi først er i gang:

trhumc-kirkemus-skilt