Slipp metodistene løs, det er vår!

Knallblå himmel og masse varmegrader i vårsola var rammen da 21 metodister nøt en praktfull vårdag og hyggelig fellesskap på søndags-rusleturen på Tiller 3. april. 

Turen startet fra parkeringsplassen ved KVT og gikk oppover mot «Tillerlandet» som er under massiv utbygging. De eldste gikk lengst, og la inn en tur opp mot Tiller kirke og fikk et skikkelig inntrykk av alt som skjer av byggevirksomhet. De yngere lot seg friste av den nye aktivitetsparken og forsøkte flere av de ulike apparatene. Til slutt samlet alle seg til kaffe, brus og kaker/boller hjemme hos familien Sivertsen.

Menighetens søndagsturer er et tilbud til å møtes litt «alternativt», utenfor kirkerommet, til fellesskap, god prat og noen trivelige formiddagstimer ute i frisk luft. Fin anledning til å ta med seg familie, venner og naboer, for den del. Vi satte ny oppmøterekord i dag (3.april), men det er plass for mange fler på disse turene.

Neste søndagsmenighetstur foregår søndag 1. mai. da er speiderne «teknisk arrangør», og det legges blant annet opp til kokkekamp» . Følg med på hjemmeside og ukemail for nærmere informasjon om oppmøtested og tid!

Veldig flott om DU velger å prioritere dette fellesskapet søndag 1.mai!