Arbeidsåret starter nå!

Søndag 21. august samles vi til den første gudstjenesten etter sommerferien.  Denne søndagen er er en av årets store kirkedager, og markerer starten på det metodistiske arbeidsåret 2016/2017. Vi håper at alle medlemmer og venner av menigheten møter opp og sørger for at samlingsgudstjenesten blir en flott og god opplevelse.

Vi ser framover med optimisme og er særlig glade for at vi på søndag både kan si velkommen til vår nye pastor Kjell Werner Rødder, og for at vi kan hilse tre nye, flotte ungdommer velkommen til fullt medlemskap i kirken. Bedre start på arbeidsåret er vanskelig å tenke seg!

Myldre(mid)dag

Mandag 22. august er det klart for årets første myldredag med myldremiddag kl. 16.30. Myldredagene ble raskt et meget populært tiltak i fjor, og vi håper at enda fler vil benytte anledningen til å samles til hyggelig og sosialt bordfellesskap – og etterfølgende kor/musikk-øvelser og komitemøter for de som er engasjert i det. Men det er fullstendig «lovlig» å bare komme og spise middag (20 kroner) og oppleve myldrefellesskapet!

Menighetstur for alle

Neste helg, fra fredag 26. til søndag 28. august arrangeres årets menighetstur. Den går som flere ganger tidligere til Søvassli Ungdomssenter ved Hemnkjølen, ca 75 kilometer fra Trondheim.

Der blir det program og aktiviteter tilpasset alle aldre! Fjorårets tur ble et vendepunkt og en ny start for menigheten vår. Vi satser på at stemningen og entusiasmen bare blir sterkere i år. Ikke nøl med å meld deg på!

Det ligger an til en kul weekend for alle generasjoner med lek, sang og musikk, undervisning, turer og aktiviteter av ulike slag. De mest aktive kan glede seg til både kanopadling og klatrevegg. For alle blir det en weekend fylt av godt fellesskap, med god anledning til å prate og bli enda bedre kjent. Inviter gjerne venner, familie, naboer med deg – men kom i alle fall selv! (artikkelen fortsetter etter disse bildene fra fjorårets tur!)

I år får vi blant annet besøk av vår nye prest/pastoralt ansvarlige, Kjell Werner Rødder og kona hans Jorunn. På lørdagens temasamling vil Jorunn fortelle om «Mitt og menighetens møte med innvandrerkvinner og andre kulturer» basert på erfaringer med arbeid hun driver i Haugesund Metodistkirke. Kjell Werner skal holde andakter og preke på søndagens gudstjeneste.

Lina Løvland kommer for spesielt å være sammen med ungdommene og studentene på turen, men hun vil også lære oss alle noen nye sanger.

Vår menighetsutvikler Jon Løvland skal selvfølgelig være med på weekenden. Han vil bidra med informasjon og innblikk i de prosessene som starter rundt menighetsutvikling i Trondheim i løpet av høsten.

Du kan melde deg på ved å sende en mail til : MENIGHETSTUR  – eller du kan sende en SMS til 479 75 935  – eller via en beskjed (message) på Metodistkirken i Trondheims Facebookside.

Søvassli Leir&Ungdomssenter ligger ved E39 ca 70 kilometer sør-øst for Trondheim (Hemnkjølen). Trenger du skyss – eller har ledige plasser i bilen din – så gi beskjed om det ved påmeldingen!

Vi har forsøkt, og lyktes, med å holde prisene så lave som mulig – og beløpet inkluderer to overnattinger og alle måltider fra kveldsmat fredag ettermiddag til lunsj søndag ! Det er graderte priser (barn, ungdom,studenter, voksne, familier). Vi nevner bare som eksempel at voksne betaler 1200 kroner. Studenter slipper unna med 600 kroner (!) og maks familierpis er 3750 kroner.

Konklusjonen er klar: Søvassli-weekend 26. – 28. august! Meld deg på!