Julegavepyntverksted kommet for å bli

Stjerner, lyslykter, engler 0g julenisser  – alt i flere varianter – ble håndlaget på løpende bånd på juleverkstedet i kirken 2. søndag i advent (4.desember). 29 møtte opp, og det er merkelig om ikke en tradisjon allerede er et faktum etter første forsøk. For dette må gjentas!

Første juleverksted ble en klar suksess. 5-6  aktivitetsbord med materiale til forskjellige gave/pyntegjenstander sto klare da verkstedet åpnet kl. 11.00, og det tok ikke et minutt før aktiviteten var på topp. Stemningen også!  Gløgg, kaffe og pepperkaker bidro også til atmosfæren! I en pause i «prouksjonen», tente vi to adventslys i det vi så videoen og sang «Kongens By» som vi har valgt til å følge oss som  årets advents- og julesang/vise. Og da verkstedet stengte kl. 14.00,  kunne tilfredse deltakere fylle mange poser og vesker med ting de hadde laget! Det var allmenn enighet om at juleverksted er noe vi bør ha en adventssøndag hvert år. Kjempetakk til Sissel (Ødegård Andersen) og Sylvi (Larsen Strømme) som sto for arrangementet! NB: Det ligger også en video fra verkstedet på menighetens Facebook-side!

Og under kan du se mange bilder fra (søn)dagens verksted: