Noah døpt i julesangbrus

Super søndag i kirken 18. desember. Å oppleve dåp samtidig som vi sang julen inn en liten uke før julaften, var en gylden og meningsfull kombinasjon som beriket begge hovedelementene i gudstjenesten! Over 80 mennesker i kirken fikk også høre at julens hendelser og budskap er en demonstrasjon og understrekning av at Guds kjærlighet er ubegrenset og gjelder ubetinget – for alle mennesker.

Pastor Kjell Werner Rødder la opp sin tredelte preken som refleksjoner  rundt tre av lovsangene  som er knyttet til Jesu fødsel i starten av Lukasevangeliet Imellom hver av prekenleddene sang vi en rekke julesanger, med meget opplagt støtte av  kirkeband og lovsangs/forsangergruppe.

Dåpshandlingen var lagt tidlig i gudstjenesten. Lille Noah Bechensteen (sønn av Kristin Maria og Olav) var et forbilledlig dåpsbarn. Han ga fra seg et par høyst relevante  lyder da han fikk dåpsvannet på hodet – men holdt deretter fredfullt ut hele resten av gudstjenesten  i mammas/pappas fang og armer på første benk! På vegne av menigheten overrakte Bjørg Burkeland et dåpslys.

NB: Lesere som er på Facebook, finner to videoer fra «vi synger julen inn» her:  Julen inn2 og her: Julen inn1

Og lørdag 24. desember er det Julegudstjeneste for hele familien kl. 15.00! Da er du også hjertelig velkommen til Metodistkirken i Trondheim!