TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Mytji regn og mytji varme

Det regnet kraftig, bløtt og kaldt, men 17 møtte likevel opp til «ribbemarsj» søndag 8. januar. Og alle ble rikelig belønnet med mytji (mye – for ikketrøndere) lys og mytji varme da de kom i hus etter marsjen. Kakao, boller, kaffe og kaker smakte bare desto bedre. Og flammene fra peisovnen var god å tørke gjennomvåte quizz-svarark på.

Vi startet på parkeringsplassen ved KVT og delte oss i fire lag. På ti lyktestolper underveis hang spørsmål som måtte besvares på veien mot målet som var familien Sivertsens hjem en kilometer unna. Kaldt regn i mange, store og kalde dråper førte til at svararkene etter hvert gikk i oppløsning. Noe ble reddet med tørking, men noen svar måtte også avgis for andre gang. Vinnere ble ungdomslaget – men de delte innholdet i småsjokoladeposen de fikk i premie med alle! Prektig ungdom!

I fjor gikk ribbemarsjen i «Sibirkulde». I år i heftig «isregn». Så får vi håpe at været legger seg et sted midt i mellom neste år – for ribbemarsj må det absolutt bli i 2018 også! To år = tradisjon! Dessuten er marsjen tt sosialt og meget bra tiltak for unge og eldre! Og for ekte metodister trumfer jo det wesleyanske «forunderlig varme hjertet» og fellesskapet uansett værforholdene!

 

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 08/01/2017 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: