Mytji regn og mytji varme

Det regnet kraftig, bløtt og kaldt, men 17 møtte likevel opp til «ribbemarsj» søndag 8. januar. Og alle ble rikelig belønnet med mytji (mye – for ikketrøndere) lys og mytji varme da de kom i hus etter marsjen. Kakao, boller, kaffe og kaker smakte bare desto bedre. Og flammene fra peisovnen var god å tørke gjennomvåte quizz-svarark på.

Vi startet på parkeringsplassen ved KVT og delte oss i fire lag. På ti lyktestolper underveis hang spørsmål som måtte besvares på veien mot målet som var familien Sivertsens hjem en kilometer unna. Kaldt regn i mange, store og kalde dråper førte til at svararkene etter hvert gikk i oppløsning. Noe ble reddet med tørking, men noen svar måtte også avgis for andre gang. Vinnere ble ungdomslaget – men de delte innholdet i småsjokoladeposen de fikk i premie med alle! Prektig ungdom!

I fjor gikk ribbemarsjen i «Sibirkulde». I år i heftig «isregn». Så får vi håpe at været legger seg et sted midt i mellom neste år – for ribbemarsj må det absolutt bli i 2018 også! To år = tradisjon! Dessuten er marsjen tt sosialt og meget bra tiltak for unge og eldre! Og for ekte metodister trumfer jo det wesleyanske «forunderlig varme hjertet» og fellesskapet uansett værforholdene!