TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

AKEtur som passer for absolutt alle!

hAKEslipp, grønnsAKEr,  bløffmAKEr, cornflAKEs, mirAKElkur, halvnAKEn, isflAKEne, ransAKElse, mottAKElse, milkshAKE, oppskAKEt,tilbAKEblikk, uransAKElig, nyttårsrAKEtt. Er du fortsatt i tvil? Nei, selvfølgelig ikke. Søndag 5. mars skal du bli med på menighetens AKEtur på Byneset!

trhumc-aketurvaer

 AKETUR FOR ALLE – UANSETT ALDER
Søndag 5. mars kl. 11.00 samles vi til aketur hos familien Nørsett på deres idylliske småbruk på Byneset (Spongdal) en drøy mil utenfor Trondheim. Det er meldt knallgodt vær- og flotte akeforhold. Alt ligger til rette for en super søndag!

Jordene rundt småbruket byr på akebakker av ulik lengde og bratthetsgrad. Og frykt ikke – det er traktortransport fra bunnen av bakken og opp igjen! Og vil du ikke ake, er det kjempetrivelig å bare slappe av på tunet, drikke kaffe, grille pølser og nyte utstikten over Galuosen og fjorden! Med andre ord er det en tur og et tilbud for alle! Ta med familie og venner (og litt grill/turmat) og kom!


SLIK FINNER DU FRAM: Kjør Ringvålveien/Fylkesvei 841 fra Heimdal og fortsett til du får av/nedkjørselen til Nestingveien til venstre. Fortsett Nestingveien til småbruket!
Bildene er fra fjorårets aketur på samme sted! Værmeldingen er for i år!!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 01/03/2017 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: