TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

SprAKEnde, mAKEløs AKEtur

aketur17-27For en tur! Søndagens menighetsaketur til Byneset samlet 25 deltakere som i flere timer boltret seg på gnistrende, snødekte jorder – under knallblå himmel i strålende solskinn på årets hittil flotteste utfartsdag. Bedre og hyggeligere blir det ikke!

Kristin og Sven Nørsetts idylliske småbruk på Spongdal (Byneset) viste seg fra sin aller beste side (og det sier ikke lite) til denne akesøndagen. Fenomenal utsikt over Gaulosen og fjorden. 2-3 kuldegrader. «Påskesol» som gjorde at en litt frisk vind absolutt var til å leve med. Perfekte akeforhold på lange, snødekte jorder hvor snøkrystallene gnistret.

Kjelker, akebrett, rumpebrett, snøbrett, miniski – alskens akeredskaper var i bruk. Unge og litt eldre akte med liv og lyst; noen enda litt eldre frydet seg over å se på (og ta bilder). Selv de yngste hev seg fryktløst på akebrettene og satte utfor jordene.  Den lengste løypa bød på omkring 450 meter sammenhengende aking. Da var det godt at traktoren funket som «skiheis»! Mange prøvde også hoppet som ble bygget i en av akeløypene – og innimellom aketurene var det stas å titte på småbrukets gris, høner og to islandshester.

Etter langvarig, intensiv aking og snøsprut og «tryning», var det tid for grilling av pølser og annet godt i bålpannen på gårdstunet. Måltidet ble inntatt i hyggelig fellesskap på småbrukets romslige fjøsloft/aktivitetsrom. Perfekt avslutning på en perfekt dag!

Vi kommer veldig gjerne tilbAKE! (0g vet at vi er velkommen!)

 

 

Én kommentar på “SprAKEnde, mAKEløs AKEtur

  1. Kjell werner rødder
    09/03/2017

    Herlig! Jeg blir så glad av å se gleden dere har sammen.

    Liker

Det er stengt for kommentarer.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 05/03/2017 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: