TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Gospel med trøkk og troverdighet

Gospel1Tine Soligard Brekstad kom «hjem» med Kristiansund Gospelkor og holdt en flott konsert i Trondheim Metodistkirke lørdag kveld. – «Gospel er musikk som fenger og gleder enten du tror eller ikke; men aller best blir musikken om du tror på det vi synger», sa Tine – og hun og koret ga oss en konsert med stor troverdighet!

Det ble et strålende gjensyn og gjenhør og gjensyn Tine. Vi regner henne fortsatt som «vår», selv om det begynner å bli noen år siden hun flyttet til Kristiansund. Der har den energiske «sangfuglen» etablert et gospelkor som hun er den drivende lederen og dirigenten for. Og i «hjemmekirka» si, dirigerte Tine koret med hele seg, slik vi husker henne; med smittende engasjement, rytme og innlevelse. De 18 dyktige sangerne (pluss Tine som dirigent og delvis solist) formidlet fengende musikk og sterke tekster med sangglede, flott klang og skikkelig trøkk – godt støttet av et meget spillesugent firemanns band.

En flott lørdagskveld i kirken! Ingen av de omrking 50 frammøtte hadde noen grunn til å angre på besøket, snarere tvert i mot. Og Tine og koret hennes er hjertelig velkommen tilbake!

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 20/05/2017 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: