TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Gøy på landet! Bli med på søndagstur!

Søndag 11. juni drar vi på menighetstur til vakre, idylliske, trivelige Horg Bygdatun ved E6, ca 50 kilometer sør for Trondheim. Fellesskap, grilling og ulike aktiviteter. Værmeldingen er sommerlig og god, så kom igjen! Vi starter med en kort andakt kl. 11.15 og grillen er varm 11.30! (Det betyr at du bør kjøre fra Trondheim senest kl. 10.15!)

NB: Vi disponerer nøkkel til bom/grind – så den som nødig vil gå opp den litt bratte bakken fra parkeringsplassen kan kjøre opp! 

Målet for turen er altså Horg Bygdatun som er en «ukjent perle» – et flott opparbeidet friluftsområde rundt en serie gamle hus og med store gressletter.  Der skal vi grille og kose oss med ulike aktiviteter.  Vi får disponere en flott seksjon av bygdatunet med grillplass og benker – og et par ”lavvo/hytter” i tilfelle det skulle komme noen dråper – men det gjør det jo ikke!  Bygdatunet er virkelig verd et besøk – og metodistfellesskap gjør det enda bedre! Ta med deg familie, venner og kom! Det er siste søndagsutflukten før sommeren!
 Vi tar sikte på å starte med en kort andakt ca kl. 11.15. Grillen skal være klar til bruk ca. kl. 11.30! Ta med grillmat, drikke – og godt humør!n Kull til grillen trenger du ikke tenke på!

Bygdatunet ligger på Hovin ved E6 ca 55 minutters kjøring sørover fra Trondheim, så planlegg gjerne å starte kjøreturen senest kl. 10.15! Bygdatunet ligger til venstre for E6 når du kjører sørover, og det er skiltet fra avkjørselen til Hovin – like ved en Bygger’n-butikk.

Horg bygdatun har sitt utgang i et gammelt småbruk som etter hvert er tilført mange mindre bygninger og et forsamlingslokale. Her finner du en stor samling av gjenstander og redskaper, skomakerverksted, urmakerverksted og smie. I anlegget er det oppbygd en egen setervoll med bu, fjøs og løe.

Tilknyttet anlegget er en ca. 5 km lang kultursti med både kultur og naturminner. For å nevne noe, kan du finne helleristningsfelt og en høvdingegrav, et gammelt sagbruk og en husmannsplass, konglomeratvegg og isskuringsstriper, og har du lyst å sette deg ned finner du rasteplass med bord, benker og bålplass. I tillegg har anlegget en egen barnekultursti med masse aktivitetstilbud, lekeplass, eventyrbru mm.

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 08/06/2017 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: