Nådens regn og turfellesskap

Når alle ti turgåere stilte med  humør og gode klær, kan søndagens våte, men hyggelige søndagskirketur bokføres som en vandring i nådens regn og godt metodistisk fellesskap! Ingen dårlig kombinasjon!

Søndag 8. oktober samlet vis oss på Tjønnstuggu i Reppemarka (Ranheim). Sissel og Frederic Johansen var lokalkjente turledere. Sissel sendte oss ut med noen gode og oppbyggelige ord for dagen. Turen gikk langs lysløypa rundt Solemstjønna – et relativt ukjent turområde for de fleste av oss, men fint!

tjønn8Etter turen hadde vi rundebords-kirketurkaffe på kafeen som Ranheim Skiklubb driver i Tjønnstuggu. Kakao, kaffe, vafler og muffins, til særdeles hyggelige priser, smakte utmerket. Frederic hadde forberedt en quiz som vi til sammen fikk en utmerket score på! Og høy score får turen også!