1000+ cd’er selges i Metodistkirken! 

OPERA? SYMFONIER? KIRKEMUSIKK? SALMER? KLAVER-,FIOLIN-,CELLO-KONSERTER? JULEMUSIKK? Enten du fortsatt bygger ut den klassiske cd-samlingen din, eller bygger opp et eget musikkbibliotek på Mac/Pc eller i en elektronisk ”sky,” vil du garantert finne musikk du vil ha glede av på cd-salget i Trondheim Metodistkirke lørdag 18.november.

Tidligere kultur/klassisk musikkjournalist Ole-Einar Andersen har ”donert” siste del av cd-samlingen sin (ca. 1000+ cd’er) til ”kirka si” (Metodistkirken).  Inntektene fra cd-salget vil menigheten bruke til å etablere et ”kirkebakke-konsert-fond” for framtidige ”kirkebakke-konserter” – som er konserter rett i forlengelsen av enkelte gudstjenester/kirkekaffer).

Enkelte av utgivelsene er åpenbare ”kupp” som vil glede selv den mest kresne, dedikerte og erfarne. Mye er perler som vil glede de fleste, og det er noen ukjente, kuriøse utgivelser som vil overraske og glede mange. Du skal i alle fall være ganske sær for ikke å ikke finne noe musikk du ikke har hørt før!

Cd-salget foregår lørdag 18.11 i tidsrommet 12.00 – 14.30. Du vil finne masse opera/sang, kirkemusikk (messer, requiem ), symfonier/orkesterverk, samtidsmusikk, salmer/gospel og julemusikk!

Det er utgivelser på kvalitetsmerker som Deutsche Grammofon, EMI, Decca, Teldec, BIT og ECM – foruten en del Naxos og BBC Music-utgivelser. Solister, orkester og dirigenter i den absolutte, legendariske verdenstoppen!  Cd’ene er for det meste i prime/mint condition – noen er ikke spilt i det hele tatt og fortsatt forseglet.

Med unntak for cd’er i kategorien ”Ole-Einars utvalgte”, vil hver cd for enkelhets skyld koste 25 kroner – uansett label/sjanger. (50 kroner for dobbel-cd). Muligens dukker det opp et lite bord med 10-kroners kuriosasalg.  På Ole-Einars bord kan det også åpnes for (forhånds)”budkrig” på enkelte av objektene. Vi vil legge ut en nærmere oversikt over disse cd’ene etter hvert. ( Noen eksempler finner du nedenfor)

Ettersom salget skjer til et godt formål, blir dessuten sluttsummen konsekvent rundet av oppover til nærmeste 100-krone! Og har du lyst, kan du betale enda mer! Betaling skjer kontant eller med Vipps.

OLE-EINARS UTVALGTE

På salgsbordet med Ole-Einar utvalgte, vil du blant annet finne:

LIZT The collection (Deutsche Grammophon) ”Limited Edition” utgitt til 200-årsjubileet for Liszts fødsel i 2011.

cd-lizst1
NB: Det er «sømmen» på den originale plastbeskyttelse som ser ut som en sprekk! Boksen er i mint condition!

Uåpnet boks (mint condition) med 34 cd’er. CD-boksen byr på Liszts pianokonserter, solo klavérverk, orkesterverk, konserter, korverk og sanger med flere av verdens ledende utøvere, dirigenter og orkestre. Vi har sett denne boksen til salgs på Ebay/Amazon til 1200+ kroner. Vår minstepris: 800 kroner og på denne boksen mottar vi gjerne forhåndsbud. ( til: oleander@getmail.no)

LEIF OVE ANDSNES / Robin Rhodes: PICTRUES REFRAMED .

Nummerert Limited edition # 002900.  (Mussorgsky Pictures at an Exhebition og Robert Schumann ”Kinderzenen) ) Illustrert kunstbok med 1cd og en 50 minutters dvdcd med dokumentar om Andsnes og den Sør-Afrikanske kunsteren Robin Rhodes spennende felles kunst/musikk-prosjekt knyttet til Mussorgskys «Bilder på en utstilling» Mint condition. Nummererte eksemplar har vært tilbudt på Amazon/ebay for over 1000 kroner. Vår startpris: 500.-

JÓN LEIFS: 

cd-jonleif4 cd’er med de fleste av den islandske komponistens mest kraftfulle verk, og det sier ikke lite! Dette er ”heavymetal-klassisk”. Cd’ene er ”Hekla” , ”Dettifoss”(+ konsert for orgel og orkester, Variazoni pastorale mm),   ”Baldr” og  ”Hafís”(+ Requiem, Elegy mm) Alle innspillingene er med Island Symphony Orchestra Du får disse 4cd’ene for en samlet minstepris på 200 kroner

BEETHOVENS SYMFONIER (1-9) med:

1) Herbert von Karajan og Berliner Philharmoniker (Deutsche Gramophone). Innslippngene fordeles på 6 cd’er – med samlet minstepris 300 kroner

cd-karajan

2) Nikolaus Harnoncourt og The Chamber Orchestra of Europe (Teldec) 5 cd’er med samlet minstepris: 250 kroner

 

cd-harnouncourt

3) Bela Drahos og Nicolaus Estreházy Sinfonia (Naxos) 5 cd’er – samlet minstepris: 150 kroner.

OPERA:

1) Olivier Messiaen: ”Saint Francois d’Assise”. Opera med Jose van Dam,  Dawn Upshaw – Halleé Orchestra og Kent Nagano (dirigent)

cd-messiaen fransLive opptak fra Salzburg-festivalen.  (Deutsche Gramophon) Har sett denne med prislapp på 700 kroner. Vår startpris: 400 kroner

2) Richard Wagner: DER RING DES NIBELUNGEN (Ringen-syklusen)

cd-ringenMed Bernhard Haitink (dirigent) og Symphonie-orchester des bayerischen Rundfunks (EMI) ”Das Rheingold”, ”Die Walküre”, ”Siegfried” og ”Götterdämmerung”. 14 cd’er og stjernesolister i alle roller! Samlet minstepris for denne operaboksen: 400 kroner

——-

NAD T 753 SURROUND FORSTERKER:

cd-nadt753Denne kraftpakken av en  forsterker er lite brukt. Den er sett omsatt på Finn/Ebay og anfre steder for i alle fall 1500 kroner. Vi starter med en minstepris 750 kroner (mottar forhåndsbud til: oleander@getmail.no )

To DALI BLUE 8008 Gulvhøyttalere: 

cd-dali blueDette musikkglade høyttalerparet er lite brukt. De er sett på ulike nettsteder for 2-3000 kroner. Vi starter med en minstepris på 1250 kroner! (forhåndsbud til: oleander@getmail.no )