Ribbemarsjen styrket menighetshelsa

Som «profetert», endte søndagens «ribbemarsj» (14. januar) med netto tilførsel av kalorier, takket være serveringen av boller, vafler, kaker og kakao ved marsjens slutt. Men den lille ulempen kompenseres glatt av enda sterkere opplevelse av godt metodistisk fellesskap. Og det er uansett kalorier menighetshelsestyrkende!

Vi var 18 som møtte opp til ribbemarsjen, inkludert Balder (hund). Etter sprutregn og sprengkulde de foregående to årene, var det bortimot velsignet å gå den drøyt én kilometers marsjen i flott vintervær. På ti lyktestolper underveis var det hengt opp plakater med spørsmål. Fasiten og gjennomgangen av svarskjemaene under kakao/bollesamlingen hjemme hos familien Sivertsen,  viste at to lag scoret like mange riktige svar, mens andre lag nok ikke presterte helt opp mot egne forventninger.

Selv om vi kikke var veldig mange, satte ribbemarsjen deltakerrekord i år, og neste år skal vi bli enda flere!