TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Ribbemarsjen styrket menighetshelsa

Som «profetert», endte søndagens «ribbemarsj» (14. januar) med netto tilførsel av kalorier, takket være serveringen av boller, vafler, kaker og kakao ved marsjens slutt. Men den lille ulempen kompenseres glatt av enda sterkere opplevelse av godt metodistisk fellesskap. Og det er uansett kalorier menighetshelsestyrkende!

Vi var 18 som møtte opp til ribbemarsjen, inkludert Balder (hund). Etter sprutregn og sprengkulde de foregående to årene, var det bortimot velsignet å gå den drøyt én kilometers marsjen i flott vintervær. På ti lyktestolper underveis var det hengt opp plakater med spørsmål. Fasiten og gjennomgangen av svarskjemaene under kakao/bollesamlingen hjemme hos familien Sivertsen,  viste at to lag scoret like mange riktige svar, mens andre lag nok ikke presterte helt opp mot egne forventninger.

Selv om vi kikke var veldig mange, satte ribbemarsjen deltakerrekord i år, og neste år skal vi bli enda flere!

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 17/01/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: