SØNDAG ER AKEDAG!

aketur-xhAKEslipp, grønnsAKEr,  bløffmAKEr, cornflAKEs, mirAKElkur, halvnAKEn, isflAKEne, ransAKElse, mottAKElse, milkshAKE, oppskAKEt, tilbAKEblikk, uransAKElig, nyttårsrAKEtt. Er du fortsatt i tvil? Nei, selvfølgelig ikke. Det handler om å AKE! Slik lød oppfordringen i fjor – og vi gjentar den i år! Søndag 4. mars skal du bli med på menighetens AKEtur på Byneset!

Sjekk bare bilder fra fjorårets tur:

 

 AKETUR FOR ALLE – UANSETT ALDER

Akesøndagen hos familien Nørsett på det idylliske småbruket på Byneset (Spongdal) er blitt en flott tradisjon. Byneset Søndag 4. mars kl. 11.00 samles der nok en gang! Det er meldt godt vintervær (kle deg varmt…), og etter det siste snøfallet er det superfantafenomenalistiske, knallgode akeforhold! Alt ligger til rette for en flott søndag og metodistisk akefellesskap! Og innimellom akingen er det er mulig å varme seg innendørs på låven!

Jordene rundt småbruket en drøy mil utenfor byen, byr på akebakker av ulik lengde og bratthetsgrad. Og frykt ikke – det er traktortransport fra bunnen av bakken og opp igjen! Og vil du ikke ake, er det kjempetrivelig å bare slappe av på tunet, drikke kaffe, grille pølser og nyte utsikten over Galuosen og fjorden! Med andre ord er det en tur og et tilbud for alle! Ta med familie og venner (og litt grill/turmat) og kom!

SLIK FINNER DU VEIEN:

Kjør RINGVÅLVEIEN fra Heimdal sentrum (Fylkesvei 841). Ta til venstre ned NESTINGVEIEN – og til venstre igjen ved første kryss. Fortsett NESTINGVEIEN til du kommer fram!

Og noen bilder til fra i fjor, bare for å understreke: