TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Høy kalori- og trivselsfaktor på kakebakekurset vårt!

Etter å ha bakt i fem (!) stive timer sammenhengende lørdag, kunne deltakerne i Trondheim Metodistkirkes kakebakekurs samle seg rundt felles (kake)bord og smake på herlighetene de hadde tryllet fram. Konklusjon: gled dere til (søn)dagens kirkekaffe, folkens, for da får dere både se og smake kursresultatet!

Lørdagens kakekurs (17.mars) med pastor og tv-kakekriger Hilde Marie Øgreid Movafagh som leder, ble særdeles vellykket. Både trivsels og kalorifaktoren var høy! «Interessant,  lærerikt, morsomt, sosialt, hyggelig, kult, flott lørdag», var bare noen av godordene vi rakk å registrere. Og  NB: søndag 18. mars preker kakekurslederen på våroffrer-gudstjenesten!

Allerede før siste kake var pyntet, kom det fra takknemlige deltakere ønske om flere slike kurs. I tillegg til å produsere en rekke flotte kaker, paier, makroner og donuts, fungerte kakebakekurset også godt sosialt. Det summet hyggelig rundt kjøkkenmaskiner , bakeboller og kakeformer fra første stund.

Kurset var fulltegnet. I alder spente de 16 deltakerne (+ et par «observatører») fra sju til over 70 år. Internasjonalt var det også; foruten norsk, var det deltakere med ghanesisk, italiensk, colombiansk/canadisk, japansk og finsk bakgrunn. At opptil flere var helt nye bekjentskaper i metodistisk sammenheng, var ekstra hyggelig!

Hilde Marie hadde forberedt en rekke spennende kakeoppskrifter som ble fordelt mellom deltakerne som var gruppert på to arbeidsbord. Der fikk alle én hovedoppgave/oppskrift. Underveis var det fritt fram å  søke råd hos  kursleder Hilde Marie, i tillegg til at alle hjalp hverandre ved behov. Alle fikk dessuten et lite hefte med alle oppskriftene slik at de hjemme kan prøve seg på flere av godsakene!

Mellom de to hovedarbeidsbordene sto et bord med ingrediensene som blant annet omfattet 130 egg, tre kilo meierismør, fire liter kremfløte, seks kilo sukker, 16 plater kokesjokolade, åtte kilo mel, fem pakker melis og diverse blomster og eksotiske frukter til pynt i tillegg til de mer kjente jordbær ( to kilo), bringebær (1,5 kilo), granatepler (6) og blåbær.

Skolekjøkkenet på KVT (Kristen Videregående skole Trøndelag ) fungerte godt som kurslokale, og vi takker hjertelig!

 

 

 

 

 

Én kommentar på “Høy kalori- og trivselsfaktor på kakebakekurset vårt!

  1. Kjell werner rødder
    18/03/2018

    Utrolig bra!

    Liker

Det er stengt for kommentarer.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 17/03/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: