TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Nok en fin tur i nådens regn

28 metodister trosset jevnt regn og fikk en flott tur rundt Theisendammen, søndag 6. mai.  Søndagstur funket nok en gang godt som alternativ gudstjeneste for kropp og sjel. Turen ble avsluttet med kaffe, kaker, fortsatt fellesskap, og gode samtaler hjemme hos familien Strømme (Sylvi, Arvid, Henriette og Balder).

Det er noe med været og Trondheimsmetodistenes søndagsturer. Med få unntak er vi blitt vant til  å vandre i «nådens regn» for å si det slik; om ikke annet så er det bilde på god metodistisk teologi! Denne regngrå søndagen 6. mai, var liksom klemt mellom to foregående dager med fint vårvær, og en uke hvor det virkelig har slått til med knallsol og sommertemperaturer.  Men trivelig’ var det, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 11/05/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: