Konfirmant-reunion to år etter

Konfirmantkullet 2016 holder koken! Sist søndag, 27. mai 2018, satte de tre konfirmantene fra den gang, Hannah, Trygve og Aasmund, nok en gang sitt tydelige preg på gudstjenesten.

 

Nå er vi jo så heldige at vi ser dem jevnlig i kirka ellers også, som trofaste medlemmer. Men det var likevel et flott grep av Jon Løvland å samle dem til en «reunion» og bruke dem aktivt i gudstjenesten.  Hannah (Burkeland), Aasmund (Nørsett) og Trygve (Sivertsen) viste tydelig at de har lagt en «alen til sin vekst» på mer enn én måte, siden konfirmasjonsdagen for to år siden. De deltok med tekstlesing, sang, bønn og sdeg selv: Tre flotte ungdommer og representanter for kirka vår! Og konseptet «konfirman-reunion» bør være kommet for å bli!. Hvem er neste?

Jon Løvland prekte over teamet «Hva har du på tanken?», tankevekkende (!) og rikt illustrert. Med referanse til bil(motorer) understreket han viktigheten av at også vi som kristne trenger «drivstoff», og poengterte ulike måter vi kan gjøre det på.

Sven Nørsett (piano) ledet kirkebandet, backet av Torvald (Nørsett) på gitar og Jon (Løvland) på bass, og lovsangsgruppa  ledet an i salme- og lovsangen. Sven dro dessuten til med postludium på orgel, en kraftfull improvisasjon med utgangspunkt i Bach.

konfreunion-2Kirkebakkekaffen sto Anne Jorunn for – denne gangen med makroner som om mulig smakte enda bedre enn sitt fargesterke, fortreffelige utseende.

Er det rart vi i Trondheim har jungelordet: «de’ e’ triveli i Metodistkirka, sjø!»? Slett ikke…