Høstens vakreste metodisteventyr

MELD DEG PÅ! NÅ! Kanopadling, gudstjeneste, sang og musikk, zipline, klatrevegg, god mat og godt fellesskap. Høstens vakreste metodisteventyr, menighetsturen til Søvassli Ungdomssenter og Leirskole nærmer seg! Det er med stor glede og forventing alle medlemmer og venner av menigheter oppfordres til å bli med på årets tur som skjer helgen fredag 28. til søndag 30. september!

Ekstra hyggelig er det at vår nye pastor, Lars-Erik Nordby, blir med på menighetsturen. Benytt denne anledningen til å bli enda bedre kjent med ham!

Påmelding gjøres jo før jo heller til Sylvi Larsen Strømme!

Mail: sylvi-ls@online.no

SMS / telefon: 918 21 621

Du finner mer informasjon om menighetsturen  på denne linken:

SØVASSLI KALLER PÅ DEG!

Vi har nok en gang fått veldig hyggelige priser.

Prisene gjelder for overnatting og alle måltider!

0-3 år: gratis!
4-6 år: 550.-
7-9 år: 710.-
10-12 år: 880.-
13-18 år: 1100.-
Voksne: 1260.-
Studenter: 625.- NB!

Max pris pr. familie
(foreldre og barn): 3950.-

Vi har etter hvert hatt mange fine turer til Søvassli Ungdomssenter  og leirskole på Hemnkjølen – og i år blir intet unntak! Det ligger på alle måter an til bli en samling med d stort utbytte for både sjel og kropp! 

Søvassli Ungdomssenter og Leirskole ligger langs E39, ca 70 km sør-vest for Trondheim.  det tar ca fem kvarter å kjøre. Leirtstedet er omgitt av fint turterreng og har mange aktiviteter å tilby for hele familien.  

Innkvarteringen skjer i leirskolens internat, på 2-5-manns rom. Alle rommene har eget bad (WC og dusj). Alle måltider er inkludert i prisen! Stedet har store, romlige lokaler som gir godt armslag for aktiviteter også innendørs.

Bli med!!