TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Vi hoppet ikke etter St. Olav

Variasjonen var vesentlig større i både kjønn og alder enn den opprinnelige disippelflokken, men vi var i alle fall 11 i tallet + to hunder som gikk metodist-menighets-søndagsturen til St. Olavs-spranget i Bymarka søndag 2. september. 

Velsignet ble vi også, på mange vis. Turen gikk gjennom fascinerende, kupert terreng i denne delen av det fredede Bymarka naturreservat med mye mosegrodd gammelskog og trolske falne trær og stubber. Noen av grantrærne langs stien er over 200 år gamle.

Perfekt turvær på den første septrembersøndagen, god stemning, og strålende utsikt utover Trondheimsfjorden når vi nådde målet, det dramatiske St. Olavsspranget. I følge sagnet skal helgenkongen Olav hoppet over det stupbratte juvet; vi nøyde oss med utsikten.

Det diakonale aspektet ved turen ble ivaretatt av Anne Jorunn. Midt i en travel arbeidssøndag og bakeøkt for studentmenigheten, åpnet hun huset og serverte kaffe til metodist-disippelflokken på vei hjem. Og uten at det overrasker kjentfolk; når Anne Jorunn serverte såkalt «mislykka bakst» og «avskjær», var det for alle oss andre snakk om himmelske makroner, kaker og smaker fra øverste hylle.

NB: Neste søndag har vi gudstjeneste i kirken, med pastor Lars-Erik Nordby.

 

 

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 02/09/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: