TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Snaustrinda spiller på gudstjenesten

Snaustrinda Spelemannslag (fra Studentersamfundet) deltar på søndagens «Mangfoldgudstjeneste» (16. september) hvor teologiprofessor Halvor Moxness preker og forretter nattverd.

Med «Kattejakten» som varslet postludium, vil de livsglade musikerne i Snaustrinda garantert bidra til at «Mangfold-gudstjenesten» lever opp til navnet sitt! Spelemannslaget vil også spille gladmusikk som «lovsang» under gudstjenesten.

– Jeg tror det er Gud som har skapt mangfoldet i verden, og at det er en styrke at verden består av folk som er forskjellige når det gjelder rase, kjønn, språk, alder, seksuell orientering og andre ting. Det som binder oss sammen i kirken er troen på Guds kjærlighet uavhengig av forskjeller, sier Moxnes, som selv er homofil,  til hjemmesiden vår.

Blant salmene vi skal synge, søndag er professor Moxnes’ favoritt, «Med Jesus vil eg fara». –   Kristen tro er tro på Jesus, og min tro har sitt viktigste feste i ham. Jesu måte å møte mennesker på, og gi mennesker verdi, er en utfordring vi må ta videre, sier teologiprofessoren i forkant av gudstjenesten.

NB: Lørdag kl. 19.00 innleder Halvor Moxnes til samtale om bibelforståelse og homofili i forbindelse med en enkel kveldsmat i Wesleysalen. Velkommen dit også!

 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 14/09/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: