Snaustrinda spiller på gudstjenesten

Snaustrinda Spelemannslag (fra Studentersamfundet) deltar på søndagens «Mangfoldgudstjeneste» (16. september) hvor teologiprofessor Halvor Moxness preker og forretter nattverd.

Med «Kattejakten» som varslet postludium, vil de livsglade musikerne i Snaustrinda garantert bidra til at «Mangfold-gudstjenesten» lever opp til navnet sitt! Spelemannslaget vil også spille gladmusikk som «lovsang» under gudstjenesten.

– Jeg tror det er Gud som har skapt mangfoldet i verden, og at det er en styrke at verden består av folk som er forskjellige når det gjelder rase, kjønn, språk, alder, seksuell orientering og andre ting. Det som binder oss sammen i kirken er troen på Guds kjærlighet uavhengig av forskjeller, sier Moxnes, som selv er homofil,  til hjemmesiden vår.

Blant salmene vi skal synge, søndag er professor Moxnes’ favoritt, «Med Jesus vil eg fara». –   Kristen tro er tro på Jesus, og min tro har sitt viktigste feste i ham. Jesu måte å møte mennesker på, og gi mennesker verdi, er en utfordring vi må ta videre, sier teologiprofessoren i forkant av gudstjenesten.

NB: Lørdag kl. 19.00 innleder Halvor Moxnes til samtale om bibelforståelse og homofili i forbindelse med en enkel kveldsmat i Wesleysalen. Velkommen dit også!