Skapelse og sang

Skapelsen og det fabelaktige mangfoldet i Guds skaperverk, sto i sentrum for familiegudstjenesten søndag 23. september; godt i tråd med høstens overordnede tema som nettopp er «Guds univers» og hvor mangfold er definert som et nøkkelord.

Ingerid Marie Hoggen ledet gudstjenesten, som tok for seg skapelsen (slik den beskrives i den første av skapelsesberetningene i Bibelen) dag for dag, knyttet til Svein Tindbergs flotte tekster (fra boka «Bibelfortellinger for barn») Etter fortellingen for hver dag, sang vi en salme/sang med tekst/tema som passet. Mye sang, med andre ord! En meget godt planlagt og gjennomført gudstjeneste som ga mening for både barn og voksne!

De mange velvalgte sangene og salmene fikk en ekstra boost av et meget opplagt og drivende  «kirkeband» som denne søndagen besto av Per Anders Mortensen (flygel), Magnus Ekker (slagverk) og Isak Løvland (bassgitar). Flott!