TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Høst og høytid i kirken

Søndag 21. oktober kl. 11.00 er du hjertelig velkommen til HØSTOFFER-gudstjeneste i Metodistkirken. Vi er kjempeglade for å ha besøk av pastor Øystein Brinch. Han vil både preke, forrette nattverd og være gudstjenestens organist!!

Øystein Brinch-xØystein er en av den norske metodistkirkens spesielt kjære og profilere prester – han er også kjent og avholdt fra morgenandaktene i nrk. Brinch er redaktør for andaktsheftet » I Dag» som er den norske utgaven av det internasjonale «Upper Room» som utgis over hele verden. Han er «pensjonist», men betjener Metodistkirken på Elverum. Du kan lese et fyldig intervju med Øystein et annet sted på denne hjemmesiden!  Mer først og fremst er du velkommen til kirken søndag! Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i Wesleysalen. NB: Få også med deg Øysteins pianokåseri kirken lørdag kl. 13.00!!

Uten navn

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 19/10/2018 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: