Høst og høytid i kirken

Søndag 21. oktober kl. 11.00 er du hjertelig velkommen til HØSTOFFER-gudstjeneste i Metodistkirken. Vi er kjempeglade for å ha besøk av pastor Øystein Brinch. Han vil både preke, forrette nattverd og være gudstjenestens organist!!

Øystein Brinch-xØystein er en av den norske metodistkirkens spesielt kjære og profilere prester – han er også kjent og avholdt fra morgenandaktene i nrk. Brinch er redaktør for andaktsheftet » I Dag» som er den norske utgaven av det internasjonale «Upper Room» som utgis over hele verden. Han er «pensjonist», men betjener Metodistkirken på Elverum. Du kan lese et fyldig intervju med Øystein et annet sted på denne hjemmesiden!  Mer først og fremst er du velkommen til kirken søndag! Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i Wesleysalen. NB: Få også med deg Øysteins pianokåseri kirken lørdag kl. 13.00!!

Uten navn