Kreativt fellesskap

«Bevepnet» med sakser, grenklippere, limpistoler, nål, tråd og mye annet, tok det ikke mange minutter før 40 barn og voksne var i hektisk, men kontrollert aktivitet på søndagens (2. desember) juleverksted i kirken.

Metodister m/venner er blant mye annet også et kreativt folk! Juleverksted på 1. søndag i advent, viste seg nok en gang som en perfekt inngang til adventstiden. Med 40 ivrige deltakere, satte årets juleverksted også ny rekord. I drøyt to timer, som fløy fort av gårde, ble det laget kvistjuletrær, engler, stjerner, dørskilt, konglepynt, snøkuler og mye mer.  Og innimellom kunne alle «forfriske» seg med gløgg, pepperkaker og klementiner. Og prate. Og vi gjorde alt dette!  Så hyggelig og kreativt som det ble i kirka (Wesleysalen) søndag 2. desember, skal ingen bli overrasket om vi får en ny rekordnotering neste år! For juleverkstedet er definitivt kommet for å bli!

I tillegg til bildene på denne siden, kan du også se en video fra juleverkstedet på Trondheim Metodistkirkes Facebookside. Etter et døgn er videoen allerede sett 976 ganger! (du finner den her: https://www.facebook.com/metodistkirkenitrondheim/videos/1825357304241945/

Kjempetakk til Sylvi Larsen Strømme, Sissel Ødegård Andersen og Anne-Jorun Midtkil som hadde planlagt verkstedet og bidro med instruksjon på de ulike aktivitetspostene. Dere er reengasjert!

Fotoreportasje v/ Ole-Einar Andersen