Julegrøt og fellesskap

Enten er Trondheimsmetodistene i rute til jula, eller så stresser de uansett ikke med forberedelsene. Èn uke før julaften var vi i alle fall 37 som mandag 17. desember fant fram til årets siste myldremiddag – som selvfølgelig var julegrøt.

Med mandel i grøten (tre glade vinnere av poser med sjokoladehjerter), spekemat og flatbrød som «grøtpinn», klementiner og sjokolade til kaffen og måltidsfellesskap på tvers av alle generasjoner ( 8 uker til 90 år), ble det fort stor stemning og det summet skikkelig rundt bordene. En indikasjon på trivselen var også at det ble servert, og spist, nesten 16 kilo grøt… Dagens myldrekokker var Edith (Nørsett) og Ole-Einar (Andersen).

For å markere at det bare var én uke igjen til julaften, sang vi også John Bells flotte sang/salme «In a barn near Bethlehem» («The Word of life»)

Og neste samling i kirken blir altså JULAFTENGUDSTJENESTEN, mandag 24. desember kl. 15.00. Det er en flott måte å markere starten på selve julefeiringen på, og gudstjenesten blir meget familievennlig. Ta med venner og familie og kom!