Ribbemarsj med rekordras

24 deltok på årets «ribbemarsj» søndag 6. januar, og det er rekord! Dermed kan vi fastslå at det aldri tidligere er forbrent så mange metodistiske kalorier under en ribbemarsj som i år!  Rekord det også!

(NB: ved å klikke på hvert enkelt bilde, kan du se bildene i større format!)

Noen marsjerte raskere enn andre…

Baksiden av det regnestykket er at betydelig inntak av kakao og nystekte boller, likevel økte det samlede kaloriinntaket merkbart…  Trolig nok en rekord! Uansett kompenseres det med et godt planlagt marsj/kviss, god servering ved målgang og særdeles hyggelig stemning og høy fellesskapsfaktor. Aldersmessig favnet marsjen bredt, fra 2,5 år til nærmere 80 år med alle «generasjoner» representert. Og Balder, selvfølgelig, nestor på menighetskjæledyr»medlemskaps»lista vår, og en av de mest aktive turdeltakere året gjennom!

Tidligere år har vi enten gått ribbemarsjen i speikende knallkulde eller pøsende striregn. Dagens milde yr fortonet seg derfor som det reneste godvær og «nådens regn»; desto mer som det under marsjen ble klart at Christina Thaarup blir ansatt som ny prest i Trondheim etter sommeren!

Ribbemarsjen startet ved KVT (Kristen Videregående skole Trøndelag) og fulgte en løype langs gangveisystemet på Tiller. Underveis var det lagt inn ti poster med spørsmål hentet fra fra barne-tv-figurer til kjendiser, juletradisjoner, nasjonalflagg, og mere til.  

Etter marsjen sørget deltakerne for fullt hus hjemme hos Synnøve og Edvard Sivertsen, hvor bollesulten og kakaotørsten raust ble tatt hånd om på beste vis. Resultatene fra spørsmålskonkurransen ble også kunngjort. Vinnerlaget scoret 24 av 30 mulige poeng. Premien var ære og respekt, og løfte om et ut/framhevet foto av laget på hjemmesiden. Herved er premien overrakt:

Vinnerlaget nærmer seg oppløpet på årets ribbemarsj!

Ribbemarsjglimt v/ Ole-Einar Andersen