TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Solsikker på gang!!

Nå spirer det ikke, nå GROR det skikkelig etter årets våroffergudstjeneste! Opptil flere solsikker er optimistisk på gang etter at  små frø ble plantet i kirken! 

Se bare her, på bilder vi har fått i løpet av påsken fra Isak og Sunniva (t.v.) og Solvår (t.h):

Da kofferten ble åpnet på våroffergudstjenesten 24. mars under den faste samtalen med barna, fant barna både jord og frø. Dette tok de med seg ned til søndagsskolen, hvor de plantet tre frø hver, i «krukker» av melkekartonger. Små frø, med potensiale til å bli  flere meter høye solsikker! ( se bilder på slutten )

Og som du ser på bildene over,  begynte å skje ting ganske fort! Allerede etter fire dager fikk vi 28. mars et bilde fra Isak og Sunniva (Hoggen) hvor den første solsikkespiren titter fram; få dager senere kom lignende, optimistiske spirebilder fra Tim og Mimi (Deck). Og så har det tydelig begynt å gå fort. Søndag 7. april, to uker etter at frøene ble plantet i kirken, fikk vi nye bilder fra Tim og Mimi – og nå titter solsikkespirene allerede over kanten av melkekartongen!

Og i Buvika, hjemme hos Isak og Sunniva, er flere av spirene blitt kjempestore! Bare se på dette bildet vi fikk søndag kveld, 7. april:

trhumc-solsikke-5

Og 10. april ser det slik ut i Solvårs melkekartong i vinduskarmen:

trhumc-solsikke-solvår-1Supert! Hjemmesiden håper å følge solsikkeprosjektet tett videre! Vi oppfordrer barna som deltok (og foreldrene) til å sende oss oppdaterte bilder underveis!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 07/04/2019 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: