Kjøkkenet er i rute – men trenger din støtte!

Det er meget bra framdrift i kjøkkenprosjektet vårt. Nå gjelder det at innsamlingsaksjonen også skyter fart! Gleden over å få et nytt og funksjonelt kirkekjøkken, og nytt toalettanlegg, vil bli enda større dersom vi klarer å nå målet om å samle inn 350.000 kroner!

OBS: Har du ennå ikke fått gjort en dugnadsinnsats? Da har du muligheten mandag 26. august ca. kl. 18.00. Da må vi bli kvitt en del veggplater og murstein etc. dette må bæres opp fra Wesleysalen og kjøres til Hegstadmoen på tilhenger. Samtidig må det ryddes og vaskes litt i Wesleysalen. Kan/vil du delta? meld fra til Edvard Sivertsen på mail: edvard.sivertsen@sintef.no eller sms: 486 05 179

Kombinasjonen av god planlegging, effektivt dugnadsarbeid og meget dyktige fagfolk gjør at byggeprosjektet går på skinner, og vel så det. Etter at menighetsmedlemmer fikk fjernet 7-8 tonn murstein, har håndverkerne virkelig gjort vei i vellinga. Fredag skal det støpes nytt gulv både i kjøkken/toalett og korridor-arealet. Veggene er allerede lektet ut og skjult elektrisk- og røranlegg montert; vegghengt toalettopplegg er på plass, slik at veggene kan kles igjen i neste uke! Kjøkkenutstyret/innredningen er bestilt og vil bli levert uten noen forsinkelse. 

Vi er mange som ser fram til at det nye kjøkkenet (og toalettene) er på plass. Da ligger det an til en skikkelig «fest»! 

Men altså:

Bli med og gi til nytt kirkekjøkken!

Ved å klikke på denne linken, kan du laste ned en brosjyre som forteller litt mer om prosjektet: https://www.dropbox.com/sh/a2h5q5uq2pv85qm/AACjPYsRuor-q2kDZywdXSZra?dl=0

Kjøkkenet i kirka vår har lenge vært modent for utskifting. Nå er planene klare for bygging av et nytt, funksjonelt kjøkken (og oppgradering av toalettene). Prosjektet har en anslått kostnad på ca 650.000 kroner. Av det håper vi å samle minst 350.000 krone i form av gaver. La kirkehjertet banke for nytt kjøkken, og gå i banken…

For å utføre vårt oppdrag og kall som kirke i sentrum, trenger vi et funksjonelt kirkehjem. Slik vi ser for oss menighetsarbeidet i årene framover, vil et godt kjøkken bli enda viktigere enn idag, med blant annet økt satsing på (myldre)middager og studentarbeid.

Vi har lenge savnet et kjøkken med større kapasitet og plass.Det nye kjøkkenet blir funksjonelt og «industrielt», med blant annet definert skitten/ren-sone, ny oppvaskmaskin, ny komfyr/stekeovn, nye kjøle- og fryseskap, kaffemaskin, store benkeflater og rikelig med skap til oppbevaring. Det blir selvfølgelig også et nytt gulvbelegg som blir langt lettere å holde rent.  Ingen ekstravagante utskeielser, men med en standard og brukervennlighet som forventes i dag. I tillegg bygger vi om og oppgraderer toalettavdelingen med blant annet eget handikaptoalett, som også vil få dusj.