Vi er (kjøkken)optimister!

Metodister er optimister. Det er en del av vår natur og teologiske legning. I Trondheim forsterkes optimismen av at vi har fått en super ny prest i Christina (Thaarup) og at vi om noen uker kan ta i bruk et stort og funksjonelt kirkekjøkken. Kjøkkenprosjektet er i god rute; nå gjelder det at innsamlingsaksjonen holder tritt! Så langt har vi fått inn 1/5-del av det ambisiøse målet om 350.000 kroner. Men nå løsner det sikkert!

Menigheten vår er inne i en positiv utvikling, preget av optimisme, innsatsvilje, fellesskap, trivsel og humør. Etter tre uker med vår nye heltidspastor Christina, er det all grunn til på tro at denne opplevelsen bare vil forsterkes.

Som metodistmenighet i Norges største og mest attraktive studentby, vil menigheten framover satse målrettet på studentarbeid. Det blir en viktig del av Christinas jobb som prest.  Gjennom de siste par årene er vi også blitt en stadig mer «internasjonal» menighet, med flotte folk fra blant annet Ghana, Japan, Italia, Frankrike, Karibien og Sverige. Denne «internasjonaliseringen» er en utvikling vi ønsker å forsterke, for vi har sett hva det betyr for menigheten vår.

For å utføre vårt oppdrag og kall som kirke i sentrum, trenger vi et funksjonelt kirkehjem. Vi har lenge savnet et kjøkken med større kapasitet og plass. Nå får vi et stort, «industrielt» og praktisk kjøkken. I tillegg bygger vi om og oppgraderer toalettavdelingen med blant annet eget handikapptoalett som også vil få dusj.

Grundig planlegging og dyktige håndverkere (og noen solide dugnadsinnsatser, gjør at dette prosjektet bygningsmessig er i rute, og vel så det! Et slitesterkt gulvbelegg er lagt på kjøkken, toalett og i korridoren. Veggene har fått plater; Og i Wesleysalen står all kjøkkeninnredningen (benker, skap, ovn, oppvaskmaskin etc) allerede stablet – klar til montering. Men nå skal også de første del-regningene betales, og det hadde vært flott om innsamlingsaksjonen holdt tritt med byggeprosjektets framskritt!

Du kan støtte prosjektet med skattefri gave fra 500 kroner og opp til maksgrensen på 50.000 kroner. (med noen slike er vi snart i havn… 🙂 ) Da må du gjøre betalingen til bankkonto: 8220 02 83739 (en av Metodistkirken i Norges kontoer)  og merke betalingen: «Kjøkken – Trondheim».

Du kan også «vippse» et beløp til Vipps-nr. 107849 (merk «kjøkken») eller betale rett inn på menighetens konto: 8220 02 83593  (merk «kjøkken»)