Bli med og gå søndags-«arkitekTUR»

Søndag 13. oktober har vi ikke gudstjeneste, men vi går en formiddags-«arkitekTUR» i Trondheim sentrum, i fotsporene til arkitekt Claus Hjelte som tegnet kirka vår! Ti år før han tegnet Metodistkirken, tegnet han for eksempel den kjente kinofasaden ut mot Prinsens gate!

«Pass dæ! Hvis du itj’ oppføre’ dæ, kjæm hainn Hjelte å tar dæ!» Slik skremte mødrene i nabolaget ungene sine, hvis de var uskikkelige. Det trenger vi ikke frykte på søndagens tur!

Det er oppmøte i kirken kl. 11.00, hvor turansvarlig Ole-Einar (Andersen) viser en kort powerpoint-presentasjon av Hjelte. Deretter går vi en runde i byen og titter på noen av bygningene han tegnet. Kanskje besøker vi også hans grav på Tilfredshet kirkegård. (Vær, føre og form avgjør!) Turen avsluttes i kirken, hvor vi kan nyte egen medbragt mat og drikke – og prate!