Metodist? Selvsagt!? Lørdag!

Er du ungdom / student / ung voksen og har spørsmål om, og hva og hvorfor Metodistkirken, så er lørdagens samling i kirka ( 9. november ) midt i blinken for deg! Du trenger ingen forkunnskaper – bare nysgjerrighet! Det starter med lunsj klokka 12!

Det er Metodistkirkens Teologiske Seminar og Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund som står bak opplegget og invitasjonen.

Rektor Hilde Marie Øgreid Movafagh (over t.v.) vil stå for en interaktiv sesjon hvor dere kan diskutere og få svar på stort sett alt dere måtte lure på om Metodistkirken. Benytt den sjansen! MBU-leder Stephanie Buadu (over t.h) vil snakke om hvordan det egentlig er for unge mennesker å ha lederansvar i kirka vår; hvordan blir man møtt og behandlet, og hva får man anledning til å påvirke? I tillegg vil Ole-Einar Andersen informere kort om Trondheim menighets- og kirkebyggets historie.

Det offisielle programmet avsluttes med middag, men det er absolutt mulighet for og anledning til «nachspiel» i kirken – eller man kan ta en tur på byen og finne et sted for å fortsette de gode samtalene og nyte fellesskapet!

SELVSAGT – kommer du/dere! Ta gjerne med nysgjerrige venner også!