TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

Metodist? Selvsagt!? Lørdag!

Er du ungdom / student / ung voksen og har spørsmål om, og hva og hvorfor Metodistkirken, så er lørdagens samling i kirka ( 9. november ) midt i blinken for deg! Du trenger ingen forkunnskaper – bare nysgjerrighet! Det starter med lunsj klokka 12!

Det er Metodistkirkens Teologiske Seminar og Metodistkirkens Barne- og Ungdomsforbund som står bak opplegget og invitasjonen.

Rektor Hilde Marie Øgreid Movafagh (over t.v.) vil stå for en interaktiv sesjon hvor dere kan diskutere og få svar på stort sett alt dere måtte lure på om Metodistkirken. Benytt den sjansen! MBU-leder Stephanie Buadu (over t.h) vil snakke om hvordan det egentlig er for unge mennesker å ha lederansvar i kirka vår; hvordan blir man møtt og behandlet, og hva får man anledning til å påvirke? I tillegg vil Ole-Einar Andersen informere kort om Trondheim menighets- og kirkebyggets historie.

Det offisielle programmet avsluttes med middag, men det er absolutt mulighet for og anledning til «nachspiel» i kirken – eller man kan ta en tur på byen og finne et sted for å fortsette de gode samtalene og nyte fellesskapet!

SELVSAGT – kommer du/dere! Ta gjerne med nysgjerrige venner også!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 06/11/2019 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: