TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

27 metodister inkludert snømannen Olaf

Ribbemarsjens «plan B» ble en suksess. I stedet for å risikere å bli blåst bort eller snødd ned, møtte hele 26 opp til stasjonær ribbemarsj hjemme hos familien Sivertsen søndag 5. januar. Mellom snøbygene laget noen også en snømann som ble inkludert i fellesskapet; selv om han av hensyn til eget ve og vel måtte stå utenfor. Dermed ble vi 27!

Arvid (Strømme) og Solvår (Sivertsen) sørget for at deltakerantallet kom opp i 27! Tar vi ikke mye feil, heter snømannen i disse «Frost-tider», Olaf. Bildet er tatt før han fikk gulrot til nese. Foto: Sylvi Larsen Strømme

Nå ble ikke søndagsværet fullt så dramatisk som meldt, men den tørre og varme reserveløsningen ble like fullt verdsatt. Tradisjonen med en ribbemarsj-quiz, ble selvfølgelig opprettholdt. Plakatene med spørsmål var dessuten fordelt på husets tre etasjer, så trimaspektet var ikke helt fraværende….  

Familielaget «Strømme» gikk seirende ut av quizen i hard konkurranse med fire andre lag. Seieren ble honorert med en stooor Toblerone (sjokolade, for evt. uinvidde). Alle lagene med barn, plasserte seg foran det ene pensjonistlaget som siste seg å mangle vesentlige kunnskaper om barne-tv…

Etter quiz’en vanket det varm kakao, nystekte boller og oppskåret frukt, og store og små lekte og pratet heftig i bortimot tre timer!

Neste år blir det garantert ribbemarsj igjen. I utgangspunktet utendørs, men nå vet vi at «plan B» funker utmerket…

Førstkommende søndag er det gudstjeneste v/ pastor Christina Thaarup. Da ses vi i kirka!

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 06/01/2020 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: