NY KIRKEKAFFE-ZOOMENKOMST!

Søndag 26. april kl. 12.00 er du velkommen til å delta på en ny digital kirkekaffe. Den ledes av pastor Christina Thaarup, og forbered deg gjerne på å dele en favorittsalme eller favoritt bibelfortelling – hvis du vil!

Kirkekaffen foregår også denne gang på nettsiden til møte / konferansetjenesten Zoom. Der kan du på skjermen til mobilen, nettbrettet eller pc’en din, se og snakke med de andre som kobler seg på!

Noen av de som var med på zoom-kirkekaffen 1. påskedag!

Pastor Christina vil lede deler av kirkekaffen, og hun oppfordrer den som vill til å fortelle hva som er deres favorittsalme, eller et bibelvers / bibelfortelling som de setter ekstra pris på. Det blir også «fri prat» over kaffe/te-koppene!

For å bli en del av kaffefellesskapet må du logge deg inn på kirkekaffens reserverte side på Zoom. Det gjør du via denne linken: https://zoom.us/j/99626546011?pwd=UldqNFR3TUxzMWgxYitZMS8rYzR5dz09

Deretter må du fylle ut møtenummer (Meeting ID) og et passord:

Meeting ID: 996 2654 6011
Password: 096692

Og dermed skal det være gjort! ( Kanskje du må klikke for å aktivere mikrofon og skjermkamera ). Får du problemer så ring pastor Christina (948 05 686), så prøver vi å få deg «på lufta»!