KLART FOR PINSE-GUDSTJENESTE I KIRKEN!

Endelig! 2. pinsedag (mandag 1. juni) kl. 16.00 er du / dere igjen hjertelig velkommen til gudstjeneste i kirken! Etter mange uker med koronastengt kirkebygg, er det godt å kunne feire «kirkens fødselsdag» sammen som menighet. Det blir som en ny «samlingsdag»!

Gudstjenesten er ved pastor Christina Thaarup.

Vi følger selvfølgelig myndighetenes smittevernregler. Alle som kommer til kirken (max 50 ) blir registrert med navn. Ingen håndhilsing eller klemming, uansett hvor fristende det må være! Personer som ikke er i samme husstand, må sitte minst én meter fra hverandre. Kirkebenkene er plassert slik at dette kravet oppfylles.
Dersom du ikke føler deg helt frisk, eller av andre årsaker ikke ønsker å møtes i kirken ennå, skal du vite at du er en fullverdig del av menighetsfellesskapet vårt.
Alle som ikke kan komme til kirken, vil bli gjenstand for ekstra omtanke under forbønnen og lystenningen.

Vi tar også sikte på en direkte videooverføring av gudstjenesten på menighetens facebookside. Den sendingen vil starte ca 15.55.