Sommerhilsen fra pastor Christina

Pastor Christina Thaarup er tilbake i Trondheim etter noen ferieuker hjemme i Danmark. Hun sender alle medlemmer og venner av menigheten en hilsen på hjemmesiden; og hun ber samtidig om innspill til høstens tema: «Fellesskap»!

Dette er Christinas sommerhilsen:

Hei alle sammen!

Håper dere alle har det bra og nyter sommeren i Norge, eller hvor dere enn måtte være. 

Sommeren for min del, har så langt vært både Danmark og Norge; bading i havet, spilling inne, sol og regn, is og jordbær, familie og venner i en salig, herlig blanding. 

Det er fremdeles en stund til vi skal samles i kirken igjen. Første gang etter sommerferien er samlingsdagen som er søndag 23. august kl. 11.00. 

Tema for høstens gudstjenester er «Fellesskap». Jeg kunne tenke meg å få vite hva dere tenker når dere hører ordet «fellesskap». Hva er fellesskap for deg, og hva betyr fellesskap for deg?  Er det noen særlige tekster, både fra bibelen og fra andre kilder, som du syns sammenfatter hva fellesskap er på en bra måte? Del det gjerne med meg i en e-post eller en melding. (epost: christina,thaarup@metodistkirken.no eller sms: 948 05 686 )

Vi satser på å starte opp med myldremiddag igjen etter sommerferien. Men det blir muligens med servering, og ingen selvbetjening de første gangene. Når vi vet mer om hvilke retningslinjer og regler som blir gjeldende, får dere vite det. 

Vi må fremdeles gjøre det vi kan for å minske smittespredning og ta vare på oss selv og hverandre. Følg de gjeldende retningslinjer både ute og hjemme. Både når vi får besøk, og når vi er på besøk. Både i sommerferien og i hverdagen.

Jeg er i Trondheim resten av sommeren. Dersom du kunne tenke deg besøk eller en samtale, så gi meg gjerne beskjed om det! 

Avslutningsvis vil jeg dele en dansk salme jeg er veldig glad i, med dere. Den er skrevet av den danske metodistpresten Emil Larsen. Jeg har ikke funnet noen norsk oversettelse, derfor får dere den her på dansk:

Med ønske om en fortsatt velsignet sommer til dere alle,

Pastor Christina