Til (Fjell)seters, til (Fjell)seters…

Som et «plaster på såret» for menighetsweekend-turen til Søvassli som måtte avlyses i disse Covid19-tider, varsler vi at lørdag 12. september tar vi heller en tur til Fjellseter Kapell i den vakre Bymarka vår. Der blir det andakt ved pastor Christina Thaarup kl. 13.00 – og du/dere kan gå tur i marka enten før eller etter andakten!

Fjellseterkapell-turer har en lang ( minst 60 år) tradisjon i menigheten vår. Både ungdomsforening, speidere og menighet har hatt tallrike turer dit gjennom årene. Og mange har svært gode minner fra disse!

Lørdag 12. september vil vi holde kapellet åpent fra kl. 12.00 til ca 16.00. Klokka 13.00 blir det som sagt en kort turandakt i kapellet og deretter spiser vi egen medbrakt mat og drikke. Ta gjerne med sitte/liggeunderlag eller turstoler også! Hvis været tillater det, tenner vi bål ute slik at vi kan grille. Det kan også bli noen koronavennlige aktiviteter for små og store!

Vi har valgt tidspunktet for andakten og «kirkekaffen» (kl. 13.00) slik at du / dere kan velge om dere vil gå tur før eller etterpå – eller begge deler! Fjellseter kapell er omgitt av et stort nett av turløyper, med gode muligheter til en «rundtur» med start og mål ved kapellet. Spreke folk kan til og med ta trikken/Gråkallbanen til Lian og gå til Fjellseter Kapell derfra!

Det er stor parkeringsplass for biler 50 meter fra kapellet. Du kan også ta buss nr. 26 (sjekk rutetider!) Det er toalett ved kapellet.

Aktivitetene i / rundt kapellet vil ta hensyn til gjeldende smittevernregler.