Vi er med på Kulturnatt

Kirken vår deltar i «Kulturnatt Trondheim» som arrangeres fredag 18. september. Med hovedfokus på den hemmelige synagogen under krigen, og det historiske samemøtet i 1917, kan dette være en fin anledning til å markere oss for interesserte. Kirken vil holde åpent for besøk fra kl. 19.00 til 22.00.

Folk vil få anledning til å se kirkeloftet hvor synagogen holdt til. I tillegg til den hemmelige synagogen og samemøtet, kan og vil vi informere / fortelle besøkende om selve kirkebygget (tegnet av den kjente arkitekten Claus Hjelte), og om detaljer fra innredningen som altertavlen og døpefonten. Og selvfølgelig vil vi svare på eventuelle spørsmål om hva metodistkirken står for, menighetens historie og hva enn folk måtte spørre om….

Vi har også forberedt en del trykksaker/enkle brosjyrer, og vi vil vise en kontinuerlig powerpoint knyttet til kirkebygget og menighetens historie.

Vi har opprettet et eget «Facebook-event», ( https://www.facebook.com/events/760897498022560/ ), og er dessuten koblet opp til Kulturnatt Trondheims Facebookside. Anbefal gjerne vårt innslag i «kulturnatt» for familie og kjente, og ta gjerne en tur innom selv også!

Du finner hele programmet til Kulturnatt Trondheim 2020 her: http://kulturnatt-trondheim.no/