TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører

" Vi ønsker å være en åpen, inkluderende og fordomsfri menighet for alle mennesker. Alle betyr ALLE for oss! Kirka vår er åpen for Gud, for livet, for verden – og for deg! "

GOD JUL – tross alt! (se video)

Det blir ingen vanlig metodistkirkejul i det merkelige og vanskelige året 2020. Mange vil føle sterkt savn av julaften-gudstjenesten i kirka vår som de siste årene har samlet 100+ frammøtte. Som et lite «plaster på såret» har vi laget en Julaften-videohilsen til alle menighetens medlemmer og venner. Der kan du se/høre vakker (jule)musikk, lytte til juleevangeliet og motta velsignelsen. Vi håper videoen kan bli til oppmuntring, og gi en slags opplevelse av menighetsfellesskap – tross alt. Og som pastor Christina Thaarup sier på slutten av videoen: Vi ses i 2021!

I den 14 minutter og 52 sekunder lange videoen, har vi fått med oss saksofonisten John Pål Inderberg som spiller «Et barn er født i Betlehem», «Glade jul» og «Deilig er jorden. Seiki og Takako Ueno framfører «Fantasia on Greensleeves» på fiolin og flygel. Pastor Christina Thaarup ønsker velkommen, leser juleevangeliet og lyser velsignelsen før hun avslutter vidoen med en hilsen. Alle videoopptakene er gjort i kirken av Ole-Einar (Andersen) som også har redigert og klargjort videoen.

SLIK KAN DU SE VIDEOEN:

Du kan se videoen ved å klikke på denne lenken: https://youtu.be/8_3Lg6auoak

eller trykke på «play»-knappen på bildet under:

eller du kan se den på menighetens Facebookside ved å klikke på denne lenken: https://www.facebook.com/watch/?v=3599214603497050

ÅPEN KIRKE 1. JULEDAG! Vi minner også om at kirka vår holder åpent mellom 12.00 og 14.00 på 1. juledag, fredag 25. desember. Da kan du/dere komme og tenne lys, lytte til julemusikk på høytaleranlegget og tilbringe en stille stund i kirkerommet. Juleevangeliet vil bli lest noen ganger iløpet av de to timene kirken er åpen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 23/12/2020 av .

KONTAKTINFO

METODISTKIRKEN ligger på Lilletorget/ Cicignonsplass

mail: trondheim@
metodistkirken.no

Kontortelefon:
485 17 951

Bankkonto: 8220.02.83593

VIPPS:  107849

Postadresse:
Krambugata 6
7011 TRONDHEIM

Follow TRONDHEIM METODISTKIRKE :-) åpne hjerter – åpne sinn – åpne dører on WordPress.com

ARKIV

%d bloggere like this: