KLART FOR KIRKESØNDAGER!

Etter en lang periode med «koronastengt» kirkebygg, er vi kjempeglade for å kunne si velkommen til gudstjenester i kirken igjen. Følg med i kirkekalenderen på hjemmesiden! Og forhåndsregistrer deg gjerne!

Selvfølgelig må vi fortsatt tenke og praktisere smittevern. Derfor anbefaler vi, som myndighetene, alle å bruke munnbind, helt til du/dere sitter på anvist plass i kirken. Munnbindet må tas på straks vi beveger oss fra plassen. Ettersom vi har tenkt å synge (!), må vi også passe på at vi sitter med to meters avstand i alle retninger til medlemmer av annen kohort! Og vi vasker oss med antibac både når vi kommer og før vi forlater kirken.  Litt «prakk» er dette, men belønningen er at vi kan oppleve fysisk menighetsfellesskap igjen! Zoom-samlinger har fungert ok, men ikke noe slår det levende menighetsfellkesskapet!


For evt smittesporing må alle som kommer til kirken registrere seg med navn og telefonnummer. Hvis du allerede vet at du skal i kirken, kan du forhåndsregistrere deg ved å scanne QR-koden på bildet (over) med kameraet på mobiltelefonen din, og fylle ut skjemaet som da dukker opp – og trkk «send».  Du kan også skrive deg på en «analog» liste som ligger i kirken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s