«alt blir bra!»

Med flotte og spennende bidrag fra venner og kjente av menigheten vår, har vi redigert sammen en video til både oppmuntring og oppbyggelse! Du møter biskop Karen Oliveto, trompetisten Ole Edvard Antonsen, trommeslageren Ernst Wiggi Sandbakk, barytonen Stein Skjervold, sognepresten og kunstmaleren Nils Jøran Riedl, våre tidligere prester Lars-Erik «Lasse» Nordby og Kjell Werner Rødder – og vår egen pastor Christina Thaarup som gir deg velsignelsen til slutt!

Du finner også videoen her på vår Facebookside: https://www.facebook.com/metodistkirkenitrondheim/videos/932173140658741

Da det ble klart at vi måtte avlyse (minst) to gudstjenester som følge av den nye smitteoppblomstringen i Trondheim, kontaktet menighetens informasjonsansvarlige (Ole-Einar Andersen) et knippe folk med spørsmål om de ville bidra med en oppmuntrende hilsen til en video. Og det ville de. Resultatet ble videoen «Alt blir bra! en videhilsen til og fra Trondheim Metodistkirke». Vi håper du vil ha glede av å se og høre den!

Vi minner også om at pastor Christina søndag 6.juni på menighetens Facebookside legger ut en ny video hvor hun forteller en ny bibelhistorie ved hjelp av det ganske analoge og fascinerende mediet flanellograf!!