TAKKEDAG PÅ ZOOM…

Det er med ekstremt  tungt hjerte må avlyse den planlagte Takkedag-gudstjenesten i kirken søndag 13. juni. 
 I stedet blir det Zoom-gudstjeneste, i takknemlighetens navn, ved pastor Christina Thaarup.Vi skal blant annet synge salmen «O, store Gud», takke hverandre for det som tross alt ble dette arbeidsåret, og dele med hverandre hva vi er takknemlige for. Etter gudstjenesten blir det zoom-kirkekaffe, hvor vi kan ønske hverandre god sommer.

Du kan logge deg inn på Zoom-samlingen ved å klikke på denne linken: https://zoom.us/j/98920625500?pwd=TDA5ZVM3WkhESVdjOFpPTlR1VG5Fdz09
Avkreves du møte-id og passord, er det dette som gjelder: Meeting ID: 989 2062 5500 Passcode: 664341

Alle hadde gledet seg enormt til å kunne møtes og avslutte det metodistiske arbeidsåret med en «fysisk» gudstjeneste i kirken. Smittesitiuasjonen og de forlengede tiltakene i Trondheim gjør at vi etter nøye vurdering likevel anser det som  den mest forsvarlig å avlyse takkedag-gudstjenesten søndag 13. juni.
Vi vet at at en god del av menighetens medlemmer nå er fullvaksinerte, og ikke ville telle med i maksantallet på 20. Men fortsatt gjelder anbefalingen om ikke å møtes på tvers av kommunegrenser, og begrense antall nærkontakter. Vi synes det ble vanskelig å skulle «sile» hvem som kan samles i kirken. At noen får komme, fordi de bor i Trondheim, eller fordi de er vaksinerte, mens andre ikke er velkommen, er ingen god følelse.
Nå gleder vi oss desto sterkere og realistisk til SAMLINGSDAG og GUDSTJENESTEN søndag 22. august kl. 11.00. I kirken!

Og fram til da er det absolutt verd å ta en tur til Lilletorget / Cicignonsplass. Kommunen har plantet vakkert, og satt ut «kirkebenker» hvor det er fullt mulig å ta med seg matpakke og termos og sette seg ned og gi seg selv en pust i bakken på «kirkebakken»! Bildene under er tatt fredag 11.juni.