KLAR FOR MISJONSGATELØP!!

Søndag 29. august har vi misjonssøndag, og etter gudstjenesten oppfordres alle medlemmer og venner av kirka vår til å delta i et misjonsgateløp til inntekt for misjonsprosjektet vårt i Liberia. Du kan gå, løpe, spasere, slentre eller jogge, og etter løpet serveres kirkekaffe/saft ute på Lilletorget foran kirken!

Det er pastor Christina Thaarup som har «satt løypa» og valgt de tre ulike rutene du kan velge mellom. Start og mål er på «kirkbakken» / Lilletorget. Løypene går gjennom noen av de nærmeste sentrumsgatene, så det er ingen fare for å gå(løpe seg vill! Hastigheten bestemnmer du selv; du kan gå sakte eller råspurte. Det er opp til deg; det viktigste er å delta og vise misjonsengasjement! Misjonsprosjektet vårt er som kjent rehabilitering av Pratt High School i byen Harper City i Liberia. (se nye bilder fra skolen under ) Den jobben er utført, skolen er i full drift takket være midler som Metodistkirkens Misjonsselskap har forskuttert. men vi hart forpliktet oss til å bidra med 50.000 kroner. Så langt har vi samlet inn ca 14.500 kroner, så det gjenstår altså noe. Misjonsløpet er en fin og sosial anledning til å gjøre noe med det!

For hver runde du tilbakelegger, betaler du og/eller en du får til å sponse deg, et valgfritt beløp til misjonsprosjektet! Det gjelder å tilbakelegge så mange runder som mulig innenfor de 20 minuttene løpet skal vare! Christina er rundeteller, og påbegynt runde teller! Sponsorer kan være familie, naboer, venner rundt om i landet, arbeidsgiver – det er helt opp til din kreativitet og

Det er ingen bindende forhåndspåmelding, men straks du har bestemt deg for å være med på misjonsløpet, er pastor Christina takknemlig for et lite varsel slik at hun/vi vet at det faktisk er grunnlag for et løp! Send henne gjerne en sms ( mobil: 948 05 686 )eller melding på Facebook.

Fra misjonskontoret vårt har vi fått noen ferske, nye bilder fra Pratt High School. Under bildene finner linker til artikler om misjonsprosjektet.

Vil du vite mer om prosjektet så finner du tidligere saker på hjemmesiden her:

https://trondheimumc.com/2020/02/26/vi-skal-bidra-til-totalrenovering-av-skole-i-liberia/

og her:

https://trondheimumc.com/2021/02/03/prosjektet-er-fullfort-na-ma-vi-fullfore-var-jobb/

Ferske bilder fra “skolen vår” i Liberia

og her: