GØY OG GUD PÅ LANDET

34 store og små fikk en flott låvegudstjeneste på Byneset søndag 5.september; som også bød på riding, plukking av rips og plommer og hilsing på høns, kyllinger, marsvin og gris. – Gud er ikke begrenset til tempel og kirkebygg. Gud er der vi er – i dag på låven, tunet og blant dyrene, sa pastor Christina Thharup i sin preken hvor hun også oppfordret oss til å leke mere, og ha det gøy.

– Gjennom sin lekenhet og nysgjerrighet har barn en direkte linje til Gud, sa Christina som vil at vi som menighet skal øve oss på å være mer som barn og ha det mere gøy gjennom denne høsten. -Vi har alle et barn i oss som vil leke, men som voksne fortrenger vi som oftest det, og det er synd, mente presten vår. Og det første hun gjorde etter gudstjenesten var å blåse såpebobler på tunet.

Nok en gang var familien Nørsetts innbydende «smågods» på Byneset ramme for en sensommer / tidlig høst-gudstjeneste. Været ble bare bedre og bedre, og under «kirkegrillkaffen» på tunet etter gudstjenesten, tittet solen varmende fram.

I tillegg til grilling var det populært å se nærmere på familien Nørsetts ulike dyr, og ikke minst var det stas at alle barna fikk en ridetur på Islandshest! Og bugnende ripsbusker og plommetrær sto til fri plukking!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s