«HEI», SA DÅPSBARNET

Dåpasbarnet Simon sa både «hei» til pastor Christina Thaarup, og fikk plaske litt i dåpsvannet etter at han ble døpt på gudstjenesten sist søndag, 26. september. Vi var 55 på gudstjenesten, og feiret Simon med kirkekaffe!

På grunn av hyppig pandemistenging av kirken og andre covidrestriksjoner, hadde Simon, sønn av Vibeke (Ødegård Andersen) og Helge Dimmen, rukket å bli ti måneder gammel før han ble døpt. Det la ingen demper på stemningen, snarere tvert imot!

Gudstjenesten ble ledet av Synnøve Sivertsen. I kofferten fant barna et stort hjerte, og massevis av hjerte-klistremerker som Synnøve oppfordret barna til å klistre på foreldre og søsken og folk i kirken som de var glade i. Temaet ble fulgt opp av pastor Christina Thaarup som i sin preken snakket om Guds kjærlighet med utgangspunkt i 1. Johannes brev 4:7-12 hvor et blant annet står: «Ingen har noen gang sett Gud. Men dersom vi elsker hverandre, blir Gud i oss, og hans kjærlighet er fullendt i oss.»

Dåpsgudstjenesten ble en festdag, og fortsatt har vi to barnedåper «på gang» iløpet av denne høsten!