JULE(AFTEN)VIDEO-ANDAKT!

Det er «tidligkvelden før kvelden», og vi publiserer allerede nå vår jule(aften)-videoandakt som en anledning og oppfordring til å la freden senke seg og «tyvstarte» jula i disse fortsatt merkelige tider. Ingen ting kan erstatte juleaftengudstjenesten vi som kirkefamilie hadde gledet oss til i kirken, men vi håper at denne videoen gjennom musikk, sang, juleevangelium, andakt og velsignelse klarer å formidle noe av lyset, håpet og nåden som ligger i at Gud ble menneske for å være nær oss. Vi er aldri alene!

Derfor stor takk til de medvirkende; menighetens gode venner John Pål Inderberg (saksofoner), Henning Sommerro (orgel og trekkspill), vårt menighetsbarn/konfirmant Sigrid og medlem Sven Egil Nørsett (vokal og piano) og ikke minst vår pastor Christina Thaarup (velkommen, juleevangeliet, andakt og velsignelsen!)

Klikk (evt dobbelklikk) på «play-symbolet» midt på bildet under, for å se videoen!

videoen er redigert av Ole-Einar Andersen

Du finner videoen også på vår Facebookside :

https://www.facebook.com/metodistkirkenitrondheim/videos/874123953284509

og på YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=iwvrEAOqzKM

Del den gjerne! Velsignet jul!