Vi er på United Methodist News

Menigheten vår er, som eneste utenfor USA, omtalt i nyhetssaken «Churches face another test with omicron» på United Methodist News. Det er den musikalske orgel-julehilsenen vi fikk fra Cathedral of the Rockies som har vakt vår internasjonale kirkes nyhetsbyrås interesse.

Den forrykende orgelvideoen fra våre venner i Cathedral of the Rockies i Boise, Idaho var ment som en spesiell oppmuntring til oss da det ble klart at vi måtte avlyse våre gudstjenester både og ikke minst på juleaften. Med andre ord hadde videoen med Covid19-situasjonen å gjøre, og det er netopp pandemien og virkninger av den som er tema og utgangspunkt for artikkelen som avsluttes med å fortelle om oss og videoen vi fikk:

Den erfarne og dyktige reporteren Sam Hodges i UMNews står bak artikkelen som beskriver hvordan pandemien (særlig etter omikron-varianten ) har påvirket og utfordret ulike (amerkanske) menigheters arbeid og samlinger. Trondheim Metodistkirke er den eneste menigheten utenfor USA som omtales i artikkelen. Du kan lese hele artikkelen her: https://www.umnews.org/en/news/churches-face-another-test-with-omicron

Har du ennå ikke sett/hørt orgel-julehilsen-videoen hvor organist David Young spiller «Hark the herald angels sing» («Hør den englesang så skjønn») og «Joy to the world», så anbefaler vi at du sjekker denne linken: https://trondheimumc.com/2021/12/23/forrykende-musikalsk-julehilsen-fra-boise-idaho/

Der kan du også lese litt mer om hvordan videoen ble en realitet!

Litt arti’ at videoinitiativet vårt og den flotte hilsenen fra Cathedral of the Rockies har vakt interesse, og nå er blitt gjort kjent for metodister over hele verden!