SAMLING OM KRISTUS-KRANSEN

Søndag 21. august kl. 11.00 samles vi til gudstjeneste igjen, etter en lang sommerferie. Samlingsgudstjenesten er ved vår prest Christina Thaarup, og tema for gudstjenesten er«Kristuskransen – en invitasjon til et møte med deg selv og med Gud.» Og «Kristuskransen», med sine ulike perler og betydning, vil prege mange av høstens gudstjenester! Det skal bli utrolig godt å se og møte hverandre i kirkehjemmet vårt igjen! Er du ny i byen, eller på leting etter en menighet, er du ekstra velkommen ! Det blir også kirkekaffe!

I løpet av høsten skal vi alstå sammen se nærmere på Kristuskransen og hvordan den kan være til hjelp i hverdagslivet både for den enkelte og for menighetsfellesskapet vårt.Kristuskransen er et perlearmbånd som har fokus på forskjellige sider i det kristne livet og troen vår. Har du allerede en egen Kristuskrans, kan du med fordel ta den med til gudstjenestene i høst.Ønsker du en egen Kristuskrans, kan du ta kontakt med presten.

NY I TRONDHEIM? VELKOMMEN PÅ  LETING ETTER EN MENIGHET? VELKOMMEN! NYSGJERRIG     PÅ METODISTKIRKEN? VELKOMMEN!

Metodister kommer i alle størrelser, fasonger og utgaver. Vi er ganske enkelt mennesker i alle livsfaser og ulike livssituasjoner.  som tror at Gud har brakt oss sammen for at vi skal kunne motta hans betingelsesløse nåde, kjærlighet og omsorg – og bringe den videre til alle mennesker vi kommer i kontakt med.

Hos oss er du velkommen, uansett hudfarge, kjønn, alder, sosial status eller seksuell legning.
Alle betyr ALLE for oss.

Vi er ikke mange, men i menigheten vår har vi en miks av barn, ungdom, studenter, barnefamiler, voksne og eldre. Vi kommer blant annet fra Norge, Italia, Ghana, Karibia, Japan, Sverige og Danmark. Gjennom våre gudstjenester og samlinger prøver vi å tilby et stimulerende og utfordrende kirkefellesskap for alle.

Vi har ikke alle svarene. Også vi stiller mange spørsmål. Hos oss er du alltid velkommen – med din tro og din tvil. Sammen kan vi utvikle vår tro og ruste oss til å møte verden, samfunnet og menneskene omkring oss med kjærlighet og håp.

DU er velkommen i dette fellesskapet!

Metodistkirken i Trondheim står også på Skeivt Kristent Nettverks liste over trygge kirker/menigheter i Norge. Hos oss skal og vil lgbtq+folk bli møtt med full aksept!